Full Parroquial

  

 

PARRÒQUIA DE

SANT PERE I SANT PAU

CANET DE MAR

DIUMENGE I ADVENT, any C                            2 de DECEMBRE de 2012, ANY de la FE

Bon diumenge a tots. Aquí tenim la continuació de la novena a la Immaculada. La clourem amb una consagració personal a la Mare de Déu dins la missa de la Immaculada.

Per la senyal de la Santa Creu, del nostre enemics, ...

PREGÀRIA PER TOTS ELS DIES

Déu vos salve, Maria, plena de gràcia i beneïda més que totes les dones, Verge singular, Verge sobirana i perfecta, escollida per Mare de Déu i preservada per això de tota culpa des del primer instant de la teva Concepció: així com per Eva ens va venir la mort, així ens ve la vida per tu, que per la gràcia de Déu has estat escollida per ser Mare del nou poble que Jesucrist ha format amb la seva sang. A tu, puríssima Mare, restauradora del llinatge caigut d'Adam i Eva, venim confiats i suplicants en aquesta novena, per pregar-te que ens concediu la gràcia de ser a fills vostres i del vostre Fill Jesucrist, lliures de tota taca de pecat.

Recordeu, Verge Santíssima, que heu estat feta Mare de Déu, no només per la vostra dignitat i glòria, sinó també per salvació nostra i profit de tot el gènere humà. Recordeu que mai s'ha sentit dir que un sol dels qui han acudit a la vostra protecció i implorat el vostre auxili, hagi estat desemparat. No em deixeu, perquè si em deixeu em perdré, que jo tampoc vull deixar-vos a vós, sinó que, cada dia vull créixer més en la vostra veritable devoció. I aconseguiu-me aquestes tres gràcies: no cometre mai pecat mortal, una gran estima de la virtut cristiana, i una bona mort. A més, doneu-me la gràcia de... (petició personal).

FER LA PREGÀRIA DEL DIA CORRESPONENT: *

PREGÀRIA FINAL:

Sigui vostra gran puresa alabada eternament, doncs un Déu omnipotent es complau de tal bellesa. A

vos celestial Princesa, sagrada Verge Maria, us ofereixo des d’aquest dia l’ànima, la vida i el cor. Mireu-me amb ulls plens d’amor, no em deixeu, no Mare meva (3 Avemaries).

*****************************************

4 DIA. Oh Santíssim Fill de Maria Immaculada Redemptor nostre: així com vau deslliurar Maria de la inclinació al pecat i li vas donar domini perfecte sobre totes les seves passions, així et preguem humilment, per intercessió de Maria Immaculada, ens concediu la gràcia d'anar domant nostres passions i destruint les nostres males inclinacions, perquè et puguem servir, amb veritable llibertat d'esperit, sense cap imperfecció.

5 DIA. Oh Santíssim Fill de Maria Immaculada Redemptor nostre: així com, des del primer instant de la seva Concepció, vas donar a Maria més gràcia que a tots els sants i àngels del cel, així et preguem humilment, per intercessió de la teva Mare Immaculada, ens inspiris una estima singular de la divina gràcia que tu ens vas adquirir amb la teva sang, i ens concediu augmentar-la més i més amb les nostres bones obres i amb la recepció de les Sants Sagraments, especialment el de la Comunió.

6 DIA. Oh Santíssim Fill de Maria Immaculada Redemptor nostre: així com, des del primer moment, vau infondre en Maria, amb tota plenitud, les virtuts sobrenaturals i els dons de l'Esperit Sant, així et supliquem humilment, per intercessió de la teva Mare Immaculada, ens Concediu a nosaltres l'abundància d'aquests mateixos dons i virtuts, perquè puguem vèncer totes les temptacions i fem molts actes de virtut dignes de la nostra professió de cristians.

7 DIA. Oh Santíssim Fill de Maria Immaculada Redemptor nostre: així com vas donar a Maria, entre les altres virtuts, una puresa i castedat exemplar, per la qual és anomenada Mare de Déu de les verges, així et supliquem, per intercessió de la teva Mare Immaculada, ens concedeixis la difícil virtut de la castedat, que tants han conservat mitjançant la devoció de la Verge i la teva protecció.

8 DIA. Oh Santíssim Fill de Maria Immaculada Redemptor nostre: així com vas donar a Maria la gràcia d'una ardent caritat i amor a Déu sobre totes les coses, així et preguem humilment, per intercessió de la teva Mare Immaculada, ens concediu un amor sincer a tu , oh Déu Senyor nostre!, el nostre veritable bé, el nostre benefactor, el nostre pare, i que abans vulguem perdre-ho tot que ofendre't amb un sol pecat.

9 DIA. Oh Santíssim Fill de Maria Immaculada Redemptor nostre: així com has concedit a Maria la gràcia d'anar al cel i de ser-hi col·locada en el primer lloc després de Tu, et supliquem humilment, per intercessió de Maria Immaculada, ens concediu una bona mort, que rebem bé els últims Sagraments, que expirem sense cap taca de pecat en la consciència i anem al cel, per sempre gaudir, en la teva companyia i la de la nostra Mare, amb tots els que s'han salvat per ella.          

            AQUESTA SETMANA PREGAREM PER:

 

DATA

HORA i LLOC

INTENCIONS

DILLUNS, 3

St. Francesc Xavier

8’45h Hospital

 

20h Parròquia

 

DIMARTS, 4

St. Joan Damascè

8’45h Hospital

 

20h Parròquia

 

DIMECRES, 5

St. Sabas

8’45h Hospital

 

20h Parròquia

 

DIJOUS, 6

St. Nicolau

8’45h Hospital

Josep PLANA PAYRALÓ

19h Vetlla de Pregària

20h Parròquia

 

DIVENDRES, 7

St. Ambrós

(ANTICIPADA)

8’45h Hospital

 

20h Parròquia

 

DISSABTE, 8

Immaculada Concepció

SOLEMNITAT

8’45h Hospital

 

10h Parròquia

 

11h Santuari

 

12h Parròquia

 

20h Parròquia

Fam. LLOVERAS ALABERN

Diumenge, 9

II Advent

 

Sta. Leocàdia

8’45h Hospital

 

10h Parròquia

 

11h Santuari

 

12h Parròquia

Rosa Mª TORRENT BALTRONS

 

CONFESSIONS:

Abans de les misses i sempre que es demani.

 

ROSARI:

De dilluns a dissabte, a 2/4 de 8h del vespre abans de la missa de la parròquia.

 

DESPATX PARROQUIAL:

Pl. Església 17; dimarts, dimecres i dijous de 20:45 a 21:30 i a hores convingudes.

Tel. 937940394 (contestador)

WEB DE LA PARRÒQUIA:

www.parroquiasantperesantpau.jimdo.com

 

LA NOSTRA APORTACIÓ ECONÒMICA:

Diumenges:               Parròquia:   319€

                                   Santuari:      75’88€           Caixetes: 30’49€

Donatius personals per Obres: 150€                                                                   Moltes gràcies!

 

HEM BATEJAT:

Biel GONZALO NOGUERAS, fill de Xavier i Cristina, el 25 de novembre.

Biel Salvador TORRECILLAS MARTÍN, fill de José Manuel i Isabel María, també el 25.                                                                                                                           Moltes felicitats!

 

HEM FET LES EXÈQUIES DE:

Paulina BRUN POU, de 91 anys, el 24 de novembre.

Concepción BERMEJO MARTÍN, de 88 anys, el 25 de novembre.

Júlia CANTAL MORISCOT, de 92 anys, el 26 de novembre.

Andrés GARCÍA CASTELLANO, de 92 anys, el 27 de novembre.

Atilana SISQUELLA PINTO, de 97 anys, el 30 de novembre.

Narcís GAY FRIGOLÉ, de 85 anys, el 30 de novembre.

Josep MASVIDAL ALBERT, de 89 anys, l’1 de desembre.                                   Al Cel siguin!

 

 

 

 

I Advent - C.doc
Documento Microsoft Word 796.5 KB